Painonhallinta

Express Diet


Express Diet -tuotesarja

Uusi suomalainen innovaatio Express Diet VLCD – tuotesarja panostaa kylläisyyteen, ruokaisuuteen, makuun ja makuvaihtoehtoihin. Express Diet VLCD – tuotesarjan tuotekehityksessä pureuduttiin kylläisyyden tunteeseen. Mitä enemmän ruokaa saa syödä, sitä enemmän vatsa täyttyy ja kylläisyyden tunne lisääntyy. Express Diet ruokavalionkorvikevalmisteista saa syntymään parhaimmillaan jopa noin 1,8 kg syötävää vuorokauteen.

Herkullisia ja ruokaisia aterioita viidesti päivässä

Express Diet – tuotesarjan runsas makuvalikoima sisältää yhteensä 12 erilaista herkullista ruokavalionkorvikevalmistetta; puurot, smoothien, keitot, patukat sekä pasta-, riisi- ja peruna-ateriat. Ruokavaliovalmisteisiin herkullisuutta tuo oikeat kuivatut kasvikset, hedelmät, hedelmäjauheet ja voijauhe. Valmisteissa ei käytetä natriumglutamaattia eikä keinotekoisia aromeja. Energianmäärä jää aina alle 800 kilokalorin viidellä Express Diet-annoksella mauista riippumatta.


Patukat

Herkullisilla ja kätevillä Express Diet -ruokavalionkorvikepatukoilla (VLCD) voit korvata yksittäisen aterian milloin vain, myös Express Diet -ohjelman aikana.

patukat Express Diet


Pirtelöt

Express Diet -sarjaan kuuluu makeat ja raikkaat pirtelöt; mango-ananas ja suklaa. Mango-ananas pirtelössä on käytetty oikeita hedelmiä ja hedelmämehujauhetta.

Smoothiet/Express Diet
suolaiset-keitot/Express Diet

Puurot

Express Dietin puurot ovat erinomaisia kaikille niille, jotka haluavat aloittaa päivänsä perinteisesti puurolla. Päivän voit aloittaa maistuvalla Express Diet kaurapuurolla. Lisää pussin sisältö kuumaan veteen, anna hautua hetki ja aamupala on valmis.

Puurot/ Express Diet

Suolaiset ateriat

Express Diet suolaisista ateriavaihtoehdoista löytyy kuusi ruokaisaa keitto-, pasta-, riisi- ja peruna-ateriaa. Maukkaissa aterioissa on käytetty riisin, pastan ja perunan lisäksi muun muassa kuivattuja kasviksia ja voijauhetta. Peruna-kasvis-lihavuoka sisältää naudanlihaa. Ateriat eivät sisällä natriumglutamaattia.

suolaiset-keitot/Express Diet
Puurot/ Express DietPatukkatehtaan Oiva-raportti

Patukkatehtaan Oiva-raportti

Leader Snack Factory Oy
Patukkatehdas 18.12.2018

Juomatehtaan Oiva-raportti

Juomatehtaan Oiva-raportti

Leader Snack Factory Oy
Juomatehdas 27.8.2018

FSSC-sertifikaatti

FSSC-sertifikaatti

BRC-sertifikaatti

BRC-sertifikaatti

Vantaan tehtaan Oiva-raportti

Vantaan tehtaan Oiva-raportti

Leader Foods Oy 11.05.2020

Ota yhteyttä

Leader Foods Oy
Puh. 09 8364 7310

Tilaukset:
order (at) leader.fi

Tuotteisiin liittyvä palaute:
feedback (at) leader.fi

Muu palaute:
info (at) leader.fi

Tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste (kilpailut)