Retkiruoka

Uudistunut Leader Outdoor – Helposti maistuvin retki

Täysin uudistunut Leader Outdoor -retkiruokasarja sisältää maukkaita ja energiapitoisia valmisaterioita, jotka on suunniteltu täyttämään vaativammankin retkeilijän tarpeet. Tuotesarja sisältää yhteensä 10 ateriaa, johon kuuluu vegaanisia, viljattomia, vähälaktoosisia ja laktoosittomia sekä useita lihaisia vaihtoehtoja. Kaikki ateriat ovat palmuöljyttömiä eikä niiden valmistuksessa ole käytetty soijaa.

Retkiruokasarja sisältää ravintoarvoiltaan tasapainoisia ja runsaskalorisia aterioita, jotka tukevat erityisesti retkeilyn ja vaelluksen kaltaisia liikuntasuorituksia. Yksi ateria sisältää noin 500-654 kcal energiaa, laadukkaita hiilihydraatteja ja runsaasti proteiinia.

Leader Outdoor retkiruoka-ateriat kulkevat helposti mukana. Kevyt ja pieni pakkaus mahtuu pieneenkin tilaan ja suojaa ruokaa myös kosteudelta ja kastumiselta. Erillisiä astioita ei tarvita, sillä ateria valmistuu nopeasti omassa pussissaan.

Annosten valmistaminen on helppoa – lisää pussiin vesi, sekoita ja anna hautua. Annos on valmis nautittavaksi 5-15 minuutissa. Selkeät käyttöohjeet löytyvät pakkauksen takaa, ja valmistusta helpottaa pussien sisäpuolella oleva mitta-asteikko.

 

Puuro

Puurovaihtoehtona on herkullinen omena-kanelipuuro, joka on valmistettu suomalaisesta kaurasta.

Suolaiset ateriat

Valikoima koostuu pasta, pataruoka ja lihaperunamuusi aterioista, jotka tarjoavat vegaanisia, viljattomia, vähälaktoosisia ja laktoosittomia sekä useita lihaisia vaihtoehtoja.

Suolaiset ateriat
Patukat/Proteindream