Uutiset

Ajankohtaiset

 

Antidopingtoimintamme

admin : 1.2.2021 16.34 : Ajankohtaista, Uutiset

Meille Leader Foodsilla tuotteidemme turvallisuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä.

Tuotekehityksessä painotetaan myös tuotteidemme soveltuvuutta niin harrasteliikkujille kuin huippu-urheilijoillekin. Emme käytä tuotteissamme emmekä hyväksy tuotantolaitoksiimme World Anti-Doping Agency WADAn listattuja kiellettyjä ainesosia tai aineita (WADA List of Prohobited Substances and Methods).

Lisäravinteet ja urheilujauhevalmisteemme valmistetaan Leader Foods Oyn omassa FSSC-sertifioidussa tuotantolaitoksessa Vantaalla, Suomessa. Proteiini- ja välipalapatukkamme valmistetaan Leader Snack Factory Oyn omassa BRC-sertifioidussa tuotantolaitoksessa Toholammella, Suomessa. Edellytämme myös raaka-ainetavarantoimittajiltamme vastaavaa sertifiointia. Päivittäisen laadunvalvonnan varmistamiseksi meillä on molemmissa tuotantolaitoksissa HACCP-järjestelmä, eli tuotteiden valmistuksen liittyvät riskit on arvioitu ja niiden hallintapisteet on määritelty ja turvattu.

Tutustu tarkemmin:

Leader Foods Oy Certificate of compliance/ Anti-doping certificate 2021

Leader Foods Oy BRC -certification

Leader Foods Oy FSSC-certification

Vida Kuulas Monivitamiini Panmol ® vuoden 2021 terveystuote -finalisti!

admin : 16.12.2020 15.28 : Ajankohtaista, Uutiset

Lokakuussa lanseerattu Vida Kuulas Monivitamiini Panmol ® on valittu vuoden 2021 terveystuote -finalistien joukkoon. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton hallitus on valinnut 16 finalistituotetta. Vuoden 2021 terveystuote valitaan yleisöäänestyksellä terveyskaupoissa. Voittaja julkistetaan lehdistötilaisuudessa helmikuussa 2021.

Uuden Vida Kuulas Monivitamiini Panmol ® tuotteen ydin on luonnollisuudessa ja vastuullisuudessa. Vitamiinit ovat ensimmäistä kertaa kasvien tuottamina ja väkevöitettyinä pitoisuuksina. Vitamiinit esiintyvät samoissa muodoissa kuin ruoassamme, jonka vuoksi ne imeytyvät ja toimivat kehossamme tehokkaasti. Vida Kuulas Monivitamiini Panmol ® kapselit ovat täysin kasviperäisiä ja helposti nieltäviä sekä pitkävaikutteisia. Mahahappoja kestävän kapselin hidas hajoaminen mahdollistaa vatsaystävällisyyden sekä parhaan mahdollisen imeytymisen. 100 % täyteaineeton tuote soveltuu myös kasvissyöjille.

Vida Kuulas Monivitamiini Panmol ® on myös pakattu ekologiseen pakkaukseen. Pakkausmateriaaliksi on valittu Sulapac® -materiaali, joka koostuu puusta ja kasvipohjaisista sidosaineista. 100 % biohajoava purkki sisältää pelkästään uusiutuvia raaka-aineita, eikä hajotessaan jätä pysyvää mikromuovia tai mitään haitallisia kemikaaleja jälkeensä. Pakkaus voidaan kierrättää teollisesti kompostoimalla – paikallinen kierrätysohjeistus kuitenkin aina varmistettava. Varsin kaunis vaihtoehto perinteiselle muoville.

Omaa suosikkia vuoden terveystuotteeksi voi käydä äänestämässä paikallisessa terveystuotekaupassa 15.1.2021 mennessä. Samalla osallistut upeiden tuotepalkintojen arvontaan.

Annetaan ääni luonnollisuudelle ja vastuullisuudelle!

Protein Delight on päivän piristys

admin : 17.11.2020 14.57 : Ajankohtaista, Uutiset

Mikä saa sinut hymyilemään? No uudet Protein Delight patukat ainakin! 

Uudet patukat ovat pientä terveellistä hyvää kiireiselle ja energiaa kaipaavalle. Valikoimasta löydät kolme herkullista ja gluteenitonta makuvaihtoehtoa: Strawberry–White Chocolate, Hazelnut Chocolate ja Toffee Fudge. Protein Delight patukat sisältävät runsaasti proteiinia maidosta. Pieni patukka ilman keinotekoisia makeutusaineita, sokerilla makeutettuna.  

Patukat tuovat väriä, iloa ja makua niin kaupan hyllyyn kuin sinullekin. Piristä päivääsi ja nappaa Protein Delight patukka mukaan! 

Vida – uusi ilme!

admin : 12.11.2020 10.43 : Ajankohtaista, Uutiset

Tuttu kotimainen Vida uusiutui säilyttäen pirteyden ja värikkyyden. Vida on monipuolinen vitamiini-, mineraali-, aminohappo- ja terveystuotesarja, joka toimii arkesi tukena vuoden jokaisena päivänä. Vida -tuotteet kehitetään ja valmistetaan kotimaisen Leader Foodsin Vantaan tehtaalla puhtaista, laadukkaista ja tutkituista raaka-aineista.

Vida – sana tulee espanjan kielestä, ja se tarkoittaa elämää. Vida tuo hyvinvointia elämääsi, helposti ja vaivattomasti. Vidan vitamiinit ja ravintolisät ovat suunniteltuja tukemaan ja täydentämään päivittäistä ruokavaliota ja varmistamaan tärkeiden vitamiinien, mineraalien ja aminohappojen saantia. Vidan kapselit ja tabletit ovat suunniteltu helposti nieltäväksi, ja ne löytyvät eri tilanteisiin sopivista pakkauskokovaihtoehdoista.

Vidan D-vitamiini hyvin imeytyvässä öljykapselissa on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista D-vitamiineista. Kapselissa oleva laadukas extra neitsytoliiviöljy tehostaa D-vitamiinin imeytymistä. Tuotesarjan pitkävaikutteiset tuotteet ovat mahahappoja kestävässä kasvikapselissa, jonka hidas hajoaminen mahdollistaa vatsaystävällisyyden sekä parhaan mahdollisen imeytymisen. Väriaineeton kapseli on kasvikuitua.

Valikoimasta löytyy myös vegaaneille soveltuvia tuotteita. Lisäksi vähensimme tuotesarjasta ylimääräisen muovin pienentämällä pakkauksia. Tutustu koko tuotesarjaan osoitteessa https://www.vidaplus.fi/vida-aina/

Vida – päivään jokaiseen

Promour by Leader – timanttisia uutuusmakuja

admin : 3.11.2020 16.02 : Ajankohtaista, Uutiset

Miltä kuulostaa raikkaat marjamaut yhdistettynä välipalapatukoihin? – Herkulliselta, timanttiselta ja rohkealta tietenkin! Promour by Leader tuokin herkulliset uutuudet Maitosuklaa & Vadelma sekä Valkosuklaa & Lakka patukkamaut valikoimaansa. 

Hurmaava lakka kohtaa valkosuklaan luoden herkullisen rohkean Valkosuklaa & Lakka patukan. Perinteisempi mutta sitäkin herkullisempi Maitosuklaa & Vadelma välipalapatukka syntyy kun pehmeä maitosuklaa kohtaa valoittavan vadelman. Timanttisissa uutuuksissa on lupauksensa mukaisesti korkea proteiinipitoisuus, eivätkä ne sisällä keinomakeutusaineita tai lisättyä sokeria. Gluteeniton proteiinirikas välipala tuo jokaiseen päivään luksusta. Nappaat patukat mukaasi töihin, treeneihin tai viikonlopun rientoihin. 

Synnittömän hyvää! 

Jaa Promour hetkesi #promour