Yritys

Leader Foods Oy on suomalainen, vuonna 2001 perustettu elintarvikealanyritys. Valmistamme ja markkinoimme laadukkaita, proteiinipitoisia elintarvikkeita, terveystuotteita, vitamiineja ja urheiluravinteita sekä superfoodeja. Leaderin kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa omissa tehtaissa. Yrityksen palveluksessa työskentelee 80 henkilöä.

Leaderin brändeihin kuuluvat Vida, Protein So Much Taste, Vegeway, Sports Nutrition ja Express Diet. Yrityksen tuotekehitys ja tuotanto sijaitsevat Vantaalla ja Toholammella.

Sloganimme Parasta sinulle mukaisesti tarjoamme vain parasta. Aktiivinen tuotekehityksemme ja tehokas laadunvalvontamme takaavat käyttäjille ensiluokkaisen ja turvallisen tuotevalikoiman. Teemme tiivistä yhteistyötä Helsingin ja Pietarin yliopistojen, elintarvikkeiden tutkimiseen erikoistuneen, akkreditoidun, kotimainen analyysilaboratorio Eurofinsin ja elintarvikkeiden turvallisuuteen ja tehokkuuteen erikoistunut Scandic Pharman kanssa. Pyrimme ostamme Leader-tuotteiden raaka-aineita suoraan valmistajilta. Osa raaka-aineista saadaan hankittua Suomesta.

Leader Foods on syntynyt visiosta tuoda markkinoille kotimaisia, laadukkaita ja terveellisiä tuotteita, jotka osana terveellisiä elämäntapoja tukevat ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.