Leader Foodsin toimintaa ohjaa kestävä kehitys ja vastuullisuus

Tarkkaan valitut raaka-aineet ja toimittajat

Kaikki alkaa ensiluokkaisista, puhtaista raaka-aineista, mutta se on vasta alku. Raaka-aineen matka joko lähitilalta tai hieman kauempaa tuotteeksi kuluttajan lautaselle sisältää monta vaihetta. Me Leader Foodsilla pidämme huolen siitä, että ketjun jokainen lenkki pitää.

Raaka-aineiden keruun, esikäsittelyn, varsinaisen valmistuksen, pakkauksen, varastoinnin ja toimituksen tulee jokaisen olla ensiluokkaista – näin voimme varmistaa lopullisen tuotteen virheettömän laadun.

Edellytämme kaikilta tavarantoimittajiltamme myös BSCI-periaatteiden noudattamista. Tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet ovat valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa ympäristönäkökohdat huomioiden.

Tuotelaatu on ydinlupauksemme

Leader Foodsin valmistamien tuotteiden laadun ja turvallisuuden varmistaminen on kokonaisuus, joka muodostuu ammattitaitoisesta henkilökunnasta, innovatiivisesta tuotekehityksestä, valikoiduista raaka-aineista, omasta tuotannosta, sertifioidusta laadunvalvonnasta ja jatkuvasta toiminnan ja tuotteiden laadun parantamisesta.

Leader Foodsin laadunvalvontatoimintoja johtaa Farmasian tohtori Magali Laasonen.

Leader Foodsin omavalvonta on rakennettu riskiperusteisesti tuotelinjoittain HACCP-järjestelmän avulla. Hyvin koulutetut työntekijät ja erinomainen jäljitettävyys ovat tärkeä osa laatujärjestelmäämme.

Tuotteiden valmistuksen liittyvät tarkastukset perustuvat lääketehtaan toimintamalliin eli ravintolisille ja urheiluvalmisteille suoritetaan lääketeollisuuden mukaiset farmaseuttis-teknologiset prosessikontrollit. Pyrimme ostamaan tuotteidemme raaka-aineita suoraan valmistajilta. Tavarantoimittajat ovat joko lääketehtaita, tai niillä on ISO 9000 tai ISO 22 000 -sertifiointi.

Antidopingtoimintamme

Meille Leader Foodsilla tuotteidemme turvallisuus ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeitä. Tuotekehityksessä painotetaan myös tuotteidemme soveltuvuutta niin harrasteliikkujille kuin huippu-urheilijoillekin. Emme käytä tuotteissamme emmekä hyväksy tuotantolaitoksiimme World Anti-Doping Agency WADAn listattuja kiellettyjä ainesosia tai aineita.

Sertifikaattimme