Vegeway Raw Choco – Parempi suklaanautinto

Ihanat Vegeway raakasuklaat ovat vihdoin täällä. Täysin kasviperäiset Vegeway -suklaat inspiroivat löytämään paremman suklaanautinnon. Sekoitimme parhaat luomulaatuiset kaakaopavut, kaakaovoin ja lisäsimme siihen hedelmiä, pähkinöitä ja mausteita. Jätimme pois maidon, soijan ja valkoisen sokerin. Lopputulos tarjoilee herkullisia makuyhdistelmiä, jotka tyydyttävät vaativammankin suklaanystävän tarpeet. Korkea kaakaopitoisuus ja hellävaraiset valmistusmenetelmät yhdessä korkealuokkaisten raaka-aineiden kanssa takaavat arvokkaan ravintosisällön ja ylivertaisen maun – yksinkertaisesti paremman suklaanautinnon. Tästä suklaaherkusta ei tarvitse potea syyllisyyttä.

RAAKA-AINEIDEN VALINTA – TAVOITTEENA TÄYDELLINEN MAKUELÄMYS

Vegeway -raakasuklaiden maku ja koostumus on pitkän tuotekehityksen tulosta; täydellinen maku vaatii onnistuakseen parhaat raaka-aineet ja korkealuokkaiset valmistusmenetelmät. Vegeway -raakasuklaiden perustan muodostavat luomulaatuiset Criollo -kaakaopavut, joiden makuprofiili on vivahteikas ja pehmeä. Criollo -kaakaopavut ovat kaakaopapujen aatelia, ja se mitä Arabica -kahvipapu on kahville, sitä Criollo –kaakaopapu on suklaalle.

Luonnonmukainen viljely kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti takaa kaakaopapujen puhtauden sekä ympäristön säilymisen. Kaikki Vegeway -tuotteissa käytetyt raaka-aineet hankitaan BSCI-periaatteiden mukaisesti. Näiden periaatteiden tavoitteena on tavarantoimittajien työolojen parantaminen kansainvälisten sopimusten vaatimalle tasolle. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavien Vegeway-tuotteiden raaka-aineet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa.

RAAKASUKLAAN VALMISTUS KESKI – POHJALAISELLA AMMATTITAIDOLLA

Vegeway raakasuklaat valmistuvat puhtaassa ja luonnonläheisessä ympäristössä, pienessä keski-pohjalaisessa Toholammin kunnassa.  Ammattitaitoinen henkilökunta vastaa korkealuokkaisen suklaan tuotannosta aina kaakaomassan valmistuksesta konssaukseen ja temperointiin. Vegeway raakasuklaiden valmistuksessa lämpötila ei koskaan nouse yli 46 C°, jolloin kaakaon tärkeät ravintoaineet säilyvät. Vegeway raakasuklaiden kaakaopitoisuus on 70 %.

Vegeway raakasuklaat eivät sisällä valkoista sokeria, keinotekoisia aromeja ja makuaineita, eikä ravintoaineita tuhoavia valmistusmenetelmiä. Sen sijaan suklaat sisältävät runsaasti ravintoaineita ja ravintorikkaita ainesosia, kuten kaakaopapuja, hedelmiä, pähkinöitä ja mausteita. Herkullinen lopputulos tarjoilee paremman suklaanautinnon, ammattitaidolla. Maista ja ihastu!

Tutustu tuotteisiin tästä.